POL ESPARGARÓ

Pilot de MotoGP

“El d’avui ha estat un acte molt bonic. Sempre que et rodeges de gent solidaria et sents molt bé per dins i, avui, hem de reconèixer que també per fora ja que estem al Penedès, rodejats de vinyes, davant d’un paisatge inigualable.

El Cava Solidari que hem presentat avui segueix la línia del que ja vam començar a Montmeló l’any passat amb els cascs que va dissenyar l’Aleix.

Aquest cop, l’ampolla de cava té uns dibuixos similars als que va fer pels nostres cascs però incorporant-ne alguns de nous. A més, ara unim forces amb Bertha, que son unes caves que m’agraden molt, pel que no podem demanar més a l’hora de fer una acció solidaria tan maca com aquesta. He de reconèixer que no sóc massa fan del cava, però l’he provat i m’ha agradat molt.

Aquesta setmana ja marxem cap a Jerez, on tinc moltes ganes d’arribar ja que estem quarts a la general i mai havia arribat a estar en aquesta posició a MotoGP. Em sento una mica estrany ja que aquesta no és la posició que ara realment ens toca, però estic molt content i amb moltes ganes de que arribi al cap de setmana perquè tornem a un circuit on porto tota la vida corrent i on ja acumulo moltes voltes donades. És com tornar a la normalitat després de les primeres carreres fora de casa. L’any passat va anar molt bé a Jerez i crec que, arribant quarts del Mundial, ho hem d’aprofitar”.

(19-04-2016)