cava-solidari-bertha-01

Aleix i Pol Espargaró, padrins d’un cava
amb gust solidari

Juntament amb Caves Bertha i l’Hospital Sant Joan de Déu, els germans Espargaró i l’Oriol Gené han presentat aquest matí el Cava Solidari, una nova acció per seguir contribuint en la investigació del càncer infantil.

santjoandedeu-cavasolidari

Cava Solidari a benefici de la investigació del càncer infantil

Brindar, amics, investigació o càncer infantil són les paraules que ha escollit l’Aleix per il·lustrar l’etiqueta d’un nou cava molt especial que ha sortit a la llum avui a Caves Bertha.

Amb tan sols 8 anys i després de vèncer un càncer de leucèmia, el petit ha pintat la botella de cava il·lustrant diferents dibuixos que donen vida a un fons blanc.  Igual que fan els nens que lluiten contra el càncer, que són qui aporten l’alegria a aquest gran repte.

En mig del Penedès -rodejats d’un paisatge de vinyes inigualable- l’Aleix, els germans Espargaró, el dissenyador Oriol Gené, Caves Bertha i l’Hospital Sant Joan de Déu han presentat la nova botella de cava brut nature, el cava reserva que ja comercialitzava la casa però embotellat sota una etiqueta molt especial, els beneficis de les ventes de la qual aniran destinats íntegrament a la investigació del càncer infantil. Que unes caves petites apostin per accions solidàries és un fet singular, però la Gemma i en Pep, propietaris de les Caves Bertha, no van dubtar en cap moment en tirar endavant aquesta causa en la que tots dos creuen.

Les diferencies entre el càncer dels adults i l’infantil son abismals, igual que les diferencies que hi ha en la investigació. Les estadístiques diuen que els nens que lluiten contra el càncer tenen més possibilitats de curar-se que els adults, per això els recursos que es destinen a la seva investigació són menors. Amb l’esperança de que es trobi una cura a aquesta malaltia, l’Aleix i el Pol Espargaró han tornat a unir forces amb l’Oriol Gené apadrinant el Cava Solidari i aportant el seu granet de sorra en aquesta causa tan actual.

El petit Aleix, amb un somriure d’orella a orella i assegut entre els dos pilots de MotoGP, ha explicat que la paraula que destaca de totes les que ha escrit a l’ampolla es “chipirones”, el nom pel que es feien dir ell i els seus amics a l’Hospital.

Cava Solidari Bertha Brut Nature

Sens dubte, el Brut Nature Reserva és el cava més emblemàtic de la col·lecció de Bertha. La paraula reserva significa que el cava necessita un mínim de 15 mesos de criança. Aquesta varietat està elaborada amb macabeu, xarel·lo i parellada.

És el cava ideal per acompanyar aperitius, entrants, peixos i carns blanques. Les seves aromes presenten notes afruitades, de confiteria, flors i vegetals. En boca notem llevat, fruita fresca, cremositat i, sobretot, un carbònic molt suau i ben integrat

No afegim sulfurós en el degollament.

Edició limitada a 3.000 unitats

santjoandedeu-cavasolidari

#cavasolidari

Ajuda’ns a compartir el cava solidari entre els teus amics i famliars