ALEIX ESPARGARÓ

 Pilot de MotoGP

“Per mi és un gran plaer poder estar avui a Caves Bertha fent un acte solidari per ajudar a l’Hospital Sant Joan de Déu en la lluita contra el càncer infantil.

En el país que vivim i en aquest moment, els esportistes som un altaveu mediàtic espectacular, per això crec que el mínim que podem fer és intentar ajudar en causes com aquestes.

L’any passat ja vam fer una acció solidaria en el Gran Premi de Catalunya, on vam subhastar els cascs dissenyats per l’Aleix per recollir fons per l’Hospital i, aquest any, seguim amb aquest projecte fent una edició limitada de 3.000 ampolles de cava solidari, amb les que esperem seguir recollint fons per seguir aportant el nostre granet en aquesta causa.

Cava Solidari granet a granet anem sumant i espero que algun dia es pugui arribar a descobrir la cura contra aquesta malaltia i que així no hi hagi més nens que hagin de patir el que va patir l’Aleix.

A més, a part de la besant solidaria, aquest cava és molt bo. Jo no en sóc un gran aficionat, però es beu molt fàcil, és de casa i el disseny de l’ampolla és molt atractiu. Crec que té tots els ingredients per triomfar.

Pel que fa a Jerez, arribo a la primera carrera europea amb moltes ganes. Les dues primeres han estat bastant complicades per mi ja que no m’he trobat massa còmode amb la moto. A Austin ja vam canviar el xassís i vam poder començar a ser més competitius, fent un bon cap de setmana i lluitant a prop del podi. Per tant, crec que la línia a seguir és aquesta, però hem de seguir millorant amb els Michelin que és el que més m’està costant. Jerez és un gran premi que m’agrada molt, un dels més especials de l’any, pel que intentaré lluitar per acabar entre els sis primers i per estar a prop del podi”.

(19-04-2016)